CD Presentatie 2009

Hier een korte impressie van de CD presentatie H2O Neutraal die Milestones op 16 mei jl. heeft gehad in ‘t Koetshuis te Hemrik.

Kanaal 30 Burgum

Het was warm deze middag op het terras bij ‘De Pleats’ en er was behoorlijk veel publiek op de been omdat er ook nog jaarmarkt was.
Er deden diverse artiesten aan dit muzikale programma mee en Milestones kreeg een prominente plaats in de programmering toebedeeld. In het “voorprogramma” van Milestones trad niemand minder dan Piter Wilkens (de Fryske Troudeboer) op.

Hieronder een paar foto’s die tijdens het optreden gemaakt zijn.

Priuwkedei

Op 24 mei jl heeft Milestones in Heerenveen het jaarlijkse smulfestijn Priuwkedei muzikaal omlijst. We moesten hier afwisselend optreden met de bekende sgt. Wilson’s army show uit Almelo.
Het was schitterend weer en het publiek kon uitgebreid genieten van de lekkere gerechten en de sfeervolle muziek.

Hier volgt een kleine foto-impressie van deze zonnige dag.

Simmerwiken

Tijdens het Simmerwiken festival heeft Milestones in Leeuwarden een optreden verzorgd. Tijdens dit festival werd er aandacht gevraagd voor het klimaat neutrale gebruik van onze energiebronnen.

Het optreden op het plein bij de Oldehove was dan ook bezet met allerlei stands en kraampjes waar je informatie kon krijgen over energiezuinige maatregelen.

Op het grote podium dat hier was opgesteld traden diverse bekende en minder bekende bands op. Jammer genoeg liet het publiek een beetje afweten, ondanks het prachtige zomer weer dat we op deze dag hadden.

Hieronder een overzicht van de foto’s die tijdens het optreden gemaakt zijn.

Singelland Gala

Tijdens de laatste schooldag van het Singelland college te Drachten heeft Milestones een optreden verzorgd. Aangezien men een gala-avond georganiseerd hadden we ons dus ook maar in het pak gestoken. De sfeer was er opperbest en we hebben dan ook met veel plezier het optreden tot een goed einde gebracht.
Een foto-impressie van deze avond vindt u hiernaast.